Diseño e implementación de un sistema PDM
Expósito Aguilera, Francisco
Ganyet, Josep M.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 146 p.
Resum: En aquest projecte s'ha realitzat el disseny i la implementació d'un sistema PDM genèric mitjançant el qual sigui posible crear i gestionar la informació relacionada amb un producte. Amb aquesta eina web realitzada fent ús del patró d'arquitectura MVC, es pretèn disminuir la pèrdua de temps i de dades a la organització de dades de disseny, millorar la productivitat i augmentar la col·laboració.
Resum: En este proyecto se ha realizado el diseño y la implementación de un sistema PDM genérico mediante el cual sea posible crear y gestionar la información relativa a un producto. A través de esta herramienta web, realizada utilizando el patrón de arquitectura MVC, que es una de las más importantes en la gestión del ciclo de vida de un producto, se pretende disminuir la pérdida de tiempo y datos en la organización de los datos de diseño, mejorar la productividad y aumentar la colaboración.
Resum: In this Project has been carried out the design and implementation of a generic PDM system. Through this application it is possible to create and manage information related to a product. This tool, which has been put into effect using the MVC web design pattern, purports to minimize the waste of time and data in the data design organization, improve the productivity and increase the collaboration.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Cicle de vida del producte ; Processament de dades



Projecte
146 p, 4.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir