Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/9024

Adaptación de un gestor de contenidos para agendas de aprendizaje
Moncada Collado, José Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ribas i Xirgo, Lluís
Una agenda d'aprenentatge és la disposició temporal de les activitats a realitzar per part d'un alumne per tal d'assolir els objectius docents d'una assignatura. Aquest projecte, una vegada analitzats diferents gestors de continguts, n'adapta un, Moodle, per mostrar les citades agendes. Aquesta implementació neix de la necessitat que els estudiants de primers cursos tinguin pautades les activitats a realitzar tenint en compte el nou escenari europeu d'educació superior i la posada en marxa dels crèdits ECTS, que inclouen les hores de dedicació fora de l'aula.
Una agenda de aprendizaje es la disposición temporal de las actividades a realizar por un alumno para la consecución de los objetivos docentes de una asignatura. Este proyecto, una vez analizados diversos gestores de contenidos, adapta uno, Moodle, para mostrar la citada agenda. Esta implementación nace de la necesidad de que los estudiantes de los primeros cursos tengan pautadas las actividades a realizar teniendo en cuenta el nuevo escenario europeo de educación superior y la puesta en marcha de los créditos ECTS, los cuales también incluyen las horas de dedicación fuera del aula.
A learning calendar is the time schedule of the activities to be carried out by a student to attain the educative goals of a subject. Once analyzed several contents managers systems, Moodle has been selected to show the before mentioned calendar. This implementation steems from the need of freshmen and sophomores to get their activities scheduled, especially in the framework of the new EEES, with regard to the implementation of the ECTS, which include non-presential, off-classroom devoted-time.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Aprenentatge -- Metodologia -- Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
69 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCMoncadaCollado.pdf 1.373 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem