Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/8965

Gestió i desenvolupament d'un conjunt comprensiu de pràctiques per les assignatures de sistemes operatius
Caparrós Ramírez, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; César Galobardes, Eduardo
En aquest projecte s'ha desenvolupat un entorn repositori de pràctiques per a emmagatzemar i donar una eina de control del material docent que es disposa. El desenvolupament dels mòduls del sistema s'han realitzat després de contemplar els diferents rols que existeixen dintre dels membres del personal docent, sent aquest becaris o professors. Atès que el personal destinat a l'ensenyament està sotmès a un alt grau de rotacions aquest sistema intentarà ser un punt de trobada de totes les seves aportacions, ajudant així la tasca d'avaluació i explicació de les pràctiques. L'estudi d'un nou ventall de pràctiques ha permès conèixer un nou entorn de treball, que ofereix camps no tractats fins al moment a través de la implantació d'un sistema operatiu simulat per sobre del sistema operatiu Linux.
En este proyecto se ha desarrollado un entorno repositorio de prácticas para almacenar y dar una herramienta de control del material docente que se dispone. El desarrollo de los módulos del sistema se han realizado tras contemplar los diferentes roles que existen dentro de los miembros del personal docente, siendo estos becarios o profesores. Dado que el personal destinado a la enseñanza está sometido a un alto grado de rotaciones este sistema intentará ser un punto de encuentro de todas sus aportaciones, ayudando así la tarea de evaluación y explicación de las prácticas. El estudio de un nuevo repertorio de prácticas ha permitido conocer un nuevo entorno de trabajo, que ofrece campos no tratados hasta el momento a través de la implantación de un sistema operativo simulado por encima del sistema operativo Linux.
In this project a repository’s system of practical exercises has been developed to store and give a management tool for the available educational material as well as the one to be developed in the future. The development of the modules of this system has been made after analyzing the different roles that exist within the members of the faculty, being these scholarship holders or professors. Given that laboratory professors show a high degree of rotation, this system will centralize all these contributions, helping to the task of evaluation and explanation of the practical exercises. The design and development of a new set of practical exercises has allowed the author to know a new workspace that offers issues non-treated until this moment through the implantation of a simulated operating system running on Linux.
09-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Informació -- Sistemas d'emmagatzematge i recuperació -- Administració
Informàtica -- Ensenyament universitari -- Problemes, exercicis, etc.
Ensenyament assistit per ordinador -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
114 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCCaparrosRamirez.pdf 1.936 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem