Simulación rápida de procesadores
Vila Ramírez, Óscar
Moure, Juan C
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 93 p.
Resum: Aquest projecte tracta de realitzar un estudi per comprovar si es pot simular una aplicació de prova (benchmark) reduint el temps de simulació. Per tal de reduir el temps de simulació es seleccionaran uns determinats fragments significatius de l'execució de l'aplicació. L'objectiu és obtenir un resultat de simulació el més similar possible al de la simulació completa però en menys temps. El mètode que farem servir s'anomena incremental i consisteix a dividir la simulació en intervals d'un milió d'instruccions. Un cop dividit hem simulat per passos. En cada pas s'afegeixen intervals i s'atura la simulació quan la diferència entre el resultat del pas actual i l'anterior és inferior a un determinat valor escollit inicialment. Després es proposa una millora que es realitza i es mostren els resultats obtinguts. La millora consisteix a simular un petit interval previ a l'interval significatiu per millorar el resultat.
Resum: En este proyecto se pretende realizar un estudio para comprobar si se puede simular una aplicación de prueba (benchmark) reduciendo el tiempo de simulación. Para reducir el tiempo de simulación se seleccionarán ciertos fragmentos significativos de la ejecución de la aplicación. El objetivo es obtener un resultado de simulación lo más similar posible a la simulación completa pero en menos tiempo. Para ello usamos un método que llamamos incremental y que consiste en dividir la simulación en intervalos de un millón de instrucciones. La simulación consiste en una serie de pasos. En cada paso se van añadiendo intervalos y la simulación se detiene cuando la diferencia entre el resultado del paso actual y el del anterior es inferior a un valor escogido al inicio. Posteriormente se propone una mejora del método y se muestran los resultados. La mejora consiste en simular un pequeño intervalo previo al intervalo significativo para mejorar así el resultado.
Resum: This Project consists in a study to proof whether is possible to simulate a benchmark reducing the simulation time. In order to reduce the simulation time we choose the significant fragments for being simulated. The objective is to obtain a similar result as if it was a complete simulation. The used method is called increasing. The method consists in dividing the simulation in a million intervals. The method consists in making passes. Each pass we have to increase the number of intervals we simulate. We stop when the difference between the result of the actual pass and the behind one is less than a value chosen initially. Furthermore we have proposed an improvement which is done and the results shown. The improvement consists in applying a little warm up before we simulate each interval to obtain a better result.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Simulació per ordinador



Projecte
93 p, 957.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-09-15



   Favorit i Compartir