Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/8957

Gestor intel·ligent d'assignació de recursos
Martín Moreno, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sorribes Gomis, Joan
Aquest projecte és una eina per a la gestió avançada del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de Catalunya. Creant una base de dades forta i robusta com la que ens proporciona la tecnologia ORACLE, i agafant APEX com a gestor de continguts de la base de dades, hem creat una aplicació per realitzar l'assignació d'arbitratges i altres recursos d'una manera intel·ligent i equitativa.
Este proyecto es una herramienta de gestión avanzada para el Comité Técnico de Árbitros de Fútbol Sala de Catalunya. Creando una base de datos fuerte y robusta como la que nos proporciona la tecnología ORACLE, y tomando APEX como gestor de contenidos de la base de datos, hemos elaborado una aplicación para realizar una asignación de arbitrajes y otros recursos de una manera inteligente y equitativa.
This project is a tool for the advanced management of the Catalonia Futsal Referee Technical Committee. Designing a strong database with ORACLE technology, and having APEX as the content manager of the database, we have created a fair and intelligent application for the refereeing assignment and other resources.
2007-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Futbol -- Competicions -- Programes d'ordinador
Arbitratge (Esport) -- Programes d'ordinador
Arbitratge (Esport) -- Gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
146 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFCMartinMoreno.pdf 6.311 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters