La crisis del drama en la contemporaneidad : Attempts on her life de Martin Crimp
Carnevali, Davide
Batlle Jordà, Carles, 1963- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2010
Resum: Attempts on her life es una obra que desafía la posibilidad de su propia representación. El tratamiento del personaje; la ausencia de diálogo strictu sensu; una acción que se desarrolla en el relato de los locutores; espacio y tiempo que no acaban de definirse sino en el hic et nunc del espectáculo: todo esto convierte la obra de Crimp en parámetro ideal para detectar el estado de la llamada crisis del drama en la contemporaneidad. Este trabajo quiere centrarse en la relevancia que las características formales y de contenido de la obra cobran dentro del ámbito dramatúrgico y filosófico contemporáneos.
Resum: Attempts on her life és una obra que desafia la possibilitat de la seva pròpia representació. El tractament del personatge; la absència de diàleg strictu sensu; una acció que es desenvolupa en el relat dels locutors; espai i temps que no acaben de definir-se sinó en el hic et nunc del espectacle: tot això converteix la obra de Crimp en paràmetre ideal per a detectar el estat de la anomenada crisi del drama en la contemporaneïtat. Aquest treball vol centrar-se en la rellevància que les característiques formals i de contingut de la obra absolen dins del àmbit dramatúrgic i filosòfic contemporanis.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Filologia Catalana : estudis de literatura i lingüística [2503998]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Departament de Filologia Catalana. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Crimp, Martin. Attempts on her life



136 p, 860.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2010-10-07, darrera modificació el 2023-10-04



   Favorit i Compartir