To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/3115

Fabricación de quesos mediante pasterización por Altas Presiones
Fernández Pérez, Cristina
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Riera Valls, Enric
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Martín Sánchez, Francisco Javier; Carbajosa, Virginia; Llorens, Pere; Herrero, Pablo; Jacob, Javier; Miró, Òscar; Fernández Pérez, Cristina; Bueno, Héctor; Calvo, Elpidio; Ribera Casado, José Manuel
Rodríguez Cristobal, Juan José; Alonso-Villaverde Grote, Carlos; Travé i Mercadé, Pere; Pérez Santos, José Ma.; Peña Sendra, Esther; Muñoz Lloret, Anna; Fernández Pérez, Cristina; Bleda Fernández, Domingo
Altali, Kinda; Ruiz-Artacho, Pedro; Trenchs Sainz de la Maza, Victoria; Martínez Ortiz de Zárate, Mikel; Navarro, Carmen; Fernández Pérez, Cristina; Bodas-Pinedo, Andrés; González-Del Castillo, Juan; Martín-Sánchez, Francisco Javier
Martín Sánchez, Francisco Javier; Carbajosa, Virginia; Llorens Soriano, Pere; Herrero, Pablo; Jacob, Javier; Miró i Andreu, Òscar; Fernández Pérez, Cristina; Bueno, Héctor; Calvo, Elpidio; Ribera Casado, José Manuel
 

Coordination

 

Supporters