Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/2263

Analitzador gràfic de xarxa en entorn GNU
Arbonès Arbonès, Pilar
Treball de fi de carrera d'enginyeria tècnica en informàtica de sistemes. El treball s'estructura en introducció, anàlisi, implementació, manual d'instal·lació, joc de proves... del treball. Aquest Treball Final de Carrera s'inclou dins de l'àrea de Xarxes deComputadors. Consisteix en la realització d'una aplicació gràfica en entornGNU que faci un anàlisi del tràfic d'una xarxa informàtica; això es coneix ambel nom de Sniffer.
Trabajo final de carrera de ingeniería técnica en informática de sistemas. El trabajo se estructura en introducció, análisis, implementación, manual de instalación, juego de pruebas... del trabajo. Este trabajo final de carrera se incluye dentro del área de Redes de Computadoras. Consiste en la realización de una aplicación grafica en entorno GNU que haga un análisis del tráfico de una red informática; eso se conocer con el nombre de Sniffer.
Final work of career of technical engineering in computer systems. The work is composed for an introduction, analysis, implementation, manual of installation, game of proofs... This final work of career include inside the area of computer nets. It consists in the realization of a graphic application in surroundings GNU that do an analysis of the traffic of a computer net ; this know with the name of Sniffer.
22-07-2010
Analitzador de xarxa
Entorn GNU
Sniffer
Threads
Filtratge de paquets
Captura de paquets
Analizador de red
Entorno GNU
Filtrado de paquetes
Captura de paquetes
GNU
Linux
Local area networks (Computer networks)
Xarxes d'àrea local (Xarxes d'ordinadors)
GNU/Linux (Sistema operatiu)
GNU/Linux (Sistema operativo)
Redes de área local (Redes de ordenador)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem