Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/1043

PFC : Analitzador de models UML
Cerecedo Escriu, Aleix
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest projecte descriu la construcció d'una aplicació encarregada de realitzar l'anàlisis d'un model UML. Està encabit dins el marc d'un aplicatiu de gestió de models en un repositori centralitzat de la àrea de Tècniques Avançades d'Enginyeria de Programari de la carrera d'Enginyeria Informàtica de la UOC.
Este proyecto describe la construcción de una aplicación encargada de realizar el análisis de un modelo UML. Está concebido dentro del marco de un aplicativo de gestión de modelos en un repositorio centralizado del área de Técnicas Adelantadas de Ingeniería de Software de la carrera de Ingeniería Informática de la UOC.
This project describes the construction of an application charged with performing an analysis of a UML model. It is set in the framework of a model management application in a centralized repository of the area of Advanced Software Engineering Techniques in the degree in Computer Engineering at the UOC.
10-06-2010
Applied Computing
Informàtica aplicada
Informática aplicada
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/1043
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a