To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10609/921

Desarrollo de una tienda virtual
Moreno Pascuas, Asier
Universitat Oberta de Catalunya
El projecte consisteix en la creació d'una botiga virtual de venda a l'engròs d'articles de joieria. Es tracta de dues aplicacions web: d'una banda una botiga virtual, i per un altre un administrador del site, des del qual s'administren els continguts, usuaris, etc, i a més altres aspectes importants dintre del negoci, com són la preparació de comandes, control d'estocs, etc.
El proyecto consiste en la creación de una tienda virtual de venta al por mayor de artículos de joyería. Se trata de dos aplicaciones web: por un lado una tienda virtual, y por otro un administrador del site, desde el que se administran los contenidos, usuarios, etc, y además otros aspectos importantes dentro del negocio, como son la preparación de pedidos, control de stocks, etc.
This project consists of creation of a virtual store for wholesale jewelry sales. There are two web applications: on one hand a virtual store and on the other a site administrator, from which content, users, etc. are managed, in addition to other important business aspects such as preparation of orders, stock control, etc.
2010-06-10
Electronic data processing
Informàtica
Informática
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/921
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters