Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/692

TFC Redes de computadores : filtro de páginas web
Rodríguez Sánchez, Nicolás
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest treball final de carrera consisteix en la creació d'un complement que afegeix noves característiques a un navegador conegut com Firefox produït i proporcionat pel Projecte Mozilla. Aquest projecte desenvolupa, implementa i promou el programari lliure. El complement consisteix en un filtre de pàgines web a nivell de contingut.
Este trabajo final de carrera consiste en la creación de un complemento que añade nuevas características a un navegador conocido como Firefox producido y proporcionado por el Proyecto Mozilla. Dicho proyecto desarrolla, implementa y promueve el software libre. El complemento consiste en un filtro de páginas web a nivel de contenido.
This final degree project consists of creation of a complement that adds new characteristics to the Firefox browser, produced and provided by the Mozilla Project. This project develops, implements and promotes free software. The complement consists of a web page filter at the content level.
10-06-2010
Mozilla Firefox (Computer programs)
Internet programming
Computer programs
Open source software
Mozilla Firefox (Programes d'ordinador)
Internet -- Programació
Programes d'ordinador
Programari lliure
Mozilla Firefox (Programas de ordenador)
Programación en Internet
Programas de ordenador
Software libre
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/692
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem