Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/667

Definició d'un procés de gestió de projectes que compleixi amb el model d'avaluació i millora de processos CMM a Nivell 3
Sánchez Muelas, Pilar
Universitat Oberta de Catalunya
Aquest TFC vol fer una presentació del model CMM, presentar un sistema de gestió que cobreixi els seus requeriments a nivell 3, fer una proposta de desplegament i avaluar els costos i els beneficis de l'adopció del nou sistema de gestió per a una empresa dedicada al desenvolupament i el manteniment de programari. El resultat del treball és la memòria en si i els seus annexos.
El TFC pretende realizar una presentación del modelo CMM, presentar un sistema de gestión que cubra sus requerimientos a nivel 3, hacer una propuesta para su despliegue y evaluar los costes y beneficios de la adopción del nuevo sistema de gestión para una empresa dedicada al desarrollo y mantenimiento de software. El resultado del trabajo es la propia memoria y sus anexos.
This Final Degree Project aspires to make a presentation of the CMM model, present a management system that will cover its requirements at level 3, make a proposal for roll-out, and evaluate the costs and benefits of the adoption of the new management system for a firm dedicated to the development and maintenance of software. The result of the work is the paper itself and its annexes.
10-06-2010
Project Management
Electronic data processing
Software
Gestió de projectes
Informàtica
Programari
Gestión de proyectos
Informática
Software
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/667
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados