Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/586

Anàlisi, disseny i implentació d'una aplicació d'automatització de la força de vendes (SFA)
Gutierrez Muñoz, Joan
Universitat Oberta de Catalunya
En aquest treball de final de carrera s'ha desenvolupat una aplicació client PDA per a l'automatització de la força de vendes (SFA). Es tracta d'una senzilla eina de vendes que permet als comercials obtenir la llista dels seus clients i contactes, el catàleg de productes, la captura de noves comandes i la gestió de les seves visites i notes de despeses.
En este trabajo de final de carrera se ha desarrollado una aplicación cliente PDA para la automatización de la fuerza de ventas (SFA). Se trata de una sencilla herramienta de ventas que permite a los comerciales obtener la lista de sus clientes y contactos, el catálogo de productos, la captura de nuevos pedidos y la gestión de sus visitas y notas de gastos.
This Final Degree Project has developed a PDA customer application for the automation of the sales force (SFA). It is a simple sales tool that allows representatives to obtain the list of their customers and contacts, the product catalogue, the capture of new orders and the management of their visits and expenses forms.
10-06-2010
Consulteu les condicions d'ús d'aquest document en el repositori original:http://hdl.handle.net/10609/586
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem