Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2099.1/4064

Elaboració de productes de V gamma a partir de mongeta verda (Phaseolus vulgaris)
Córdoba Fernández, Marta; Prats Porcar, Rosana
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Precooked food
Beans
Mongeta verda
Cocció al buit
Vitamina C
textura
Color
V gamma
Aliments de cinquena gamma
Mongetes
Aliments precuinats
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Achaerandio Puente, María Isabel; Peñas Hernández, Mireia; Córdoba Fernández, Marta; Prats, Rosana; Sáez, Víctor; Pujolà Cunill, Montserrat