Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/5441

SGCE: Sistema de Gestió i Control d'Equips
Bermejo Mena, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Serrano García, Javier
Aquest projecte es presenta com una solució al problema aparegut per la implantació de l'estació clínica de treball, e-CAP, en els centres d'atenció primària del servei d'atenció primària de la població de l’Hospitalet del Llobregat. La solució desenvolupada és una aplicació Web que proporciona la funcionalitat requerida per a dur a terme el control de l'equip informàtic, així com la gestió de les incidències. Aquesta aplicació Web està enfocada al personal d'atenció a l'usuari dels centres anomenats anteriorment amb la supervisió del departament de Sistemes d'Informació de cada servei d'atenció primària.
Este proyecto se presenta como una solución al problema aparecido por la implantación de la estación clínica de trabajo, e-CAP, en los centros de atención primaria del servicio de atención primaria de la población de l’Hospitalet del Llobregat. La solución desarrollada es una aplicación Web que proporciona la funcionalidad requerida para llevar a cabo el control del equipo informático así como la gestión de las incidencias. Esta aplicación Web está enfocada al personal de atención al usuario de los centros nombrados anteriormente con la supervisión del departamento de Sistemas de Información de cada servicio de atención primaria.
This project appears like a solution to the problem appeared by the implantation of the clinical station of work, and-CAP, in the centres of primary attention of the service of primary attention of the population of l' Hospitalet del Llobregat. The developed solution is an application Web that provides the required functionality to carry out the control of the computer science equipment as well as the management of the incidences. This application Web is focused to the personnel of attention to the user of the centres named previously with the supervision of the department of Information systems of each service of primary attention.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Ordinadors -- Equip perifèric
Pàgines web -- Desenvolupament
Relacions amb els clients -- Direcció i administració -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
104 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
PFCBermejoMena.pdf 2.321 MB PDF Projecte

Mostra el registre complet del document