MedIGS, un sistema segur basat en agents per al descobriment i obtenció de dades mèdiques distribuïdes : estudi i desenvolupament
Martín Campillo, Abraham (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Robles, Sergi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 91 p.
Resum: En aquest projecte es desenvolupa en totes les seves fases(estudi, anàlisi, disseny, implementació i proves) l'aplicació MedIGS. MedIGS és una aplicació destinada a satisfer algunes de les necesitats actuals del sistema sanitari, la compartició d'informació i la màxima coordinació possible, utilitzant una tecnologia novedosa: els agents, i més concretament, els agents mòbils. Gràcies a aquesta tecnologia aconseguirem una integració segura de dades mèdiques distribuïdes. Està previst fer una prova pilot a Portugal, a partir dels resultats d'aquest projecte.
Resum: En este proyecto se desarrolla en todas sus fases (estudio, análisis, diseño, implementación y pruebas) la aplicación MedIGS. MedIGS es una aplicación destinada a satisfacer algunas de las necesidades actuales del sistema sanitario, la compartición de información y la máxima coordinación posible, utilizando una tecnología novedosa: los agentes y, más concretamente, los agentes móviles. Gracias a esta tecnología conseguiremos una integración segura de datos médicos distribuidos. Está previsto hacer una prueba piloto en Portugal, a partir de los resultados de este proyecto.
Resum: In this project we have developed the MedIGS application, along all its stages (research, analysis, designing, implementation, and testing). MedIGS is oriented to meet some important requirements of current health care systems, such as distributed information gathering and cooperation among medical centers. To achieve this, we have used agent technology, and more specifically, mobile agents. By using this technology it is possible now to securely integrate distributed medical data. It is planned to run a pilot test on some Portuguese hospitals based upon the results of this project.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Històries clíniques ; Processament de dades ; Agents mòbils (Software d'ordinador)



Projecte
91 p, 820.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-08-26



   Favorit i Compartir