Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5419

Estudi i implementació d'un arxivat de dades per a les plataformes SAP Enterprise 4.7 x 200 d'una gran empresa
López Ruiz, Núria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Martí Godia, Enric
En aquest projecte s'ha implementat un sistema de data archiving amb SAP-IXOS per a una empresa després que aquesta demanés consell a la nostra consultora per reduir espai en la base de dades, ja que només els quedava lliure un 14% de l'ocupació total, i d'aquesta forma millorar el rendiment del sistema. S'ha realitzat un estudi de la base de dades, ocupació en Mb i creixement mensual de les dades en les taules. S'han parametritzat objectes d'arxivat, creat i definits repositoris de contingut, fitxers lògics i s'han programat reports addicionals per arxivar les dades correctament. El resultat ha estat reduir la base de dades en un 22% sent posible l'entrada de noves dades obtenint una resposta més àgil del sistema.
En este proyecto se ha implementado un sistema de data archiving con SAP-IXOS para una empresa después de que pidiera consejo a nuestra consultora para reducir espacio en la base de datos, ya que sólo les quedaba libre un 14% de la ocupación total y así mejorar el rendimiento del sistema. Se ha realizado un estudio de la base de datos, ocupación en Mb y crecimiento mensual de los datos en las tablas. Se han parametrizado objetos de archivado, creado y definido contenedores de repositorio, ficheros lógicos y se han programado reports adicionales para archivar los datos correctamente. El resultado ha sido reducir la base de datos en un 22%, siendo posible la entrada de nuevos datos obteniendo una respuesta más ágil del sistema.
In this project a data archiving system with SAP-IXOS has been designed for a company, after they asked for advice our consulting company to reduce space in their data base, because there was only the 14% of the available space free, in way to improve the system performance. A study of the data base has been done, occupancy in Mb and monthly grow of data in tables. Archiving objects has been parametrized, there also has been created and defined repository containers, logical files and there has been programmed additional reports to archive data correctly. The result has been the reduction of the data base in 22 %, allowing the entry of new data, obtaining a better response of the system.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Gestió de memòria (Informàtica)
Bases de dades -- Gestió
Informació -- Sistemes d'emmagatzematge i recuperació
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
84 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCLopezRuiz.pdf 2.236 MB PDF Projecte
PFCLopezRuizAnnex1.pdf 141.0 KB PDF Annex 1
PFCLopezRuizAnnex2.pdf 163.7 KB PDF Annex 2
PFCLopezRuizAnnex3.pdf 71.74 KB PDF Annex 3
PFCLopezRuizResum.pdf 6.688 KB PDF Resum

Mostrar el registro completo del ítem