Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5413

Indexació de continguts televisius: anàlisis de vídeo
Hernàndez Puigdellívol, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Vitrià i Marca, Jordi
Aquest és un projecte que tracta sobre la indexació automàtica de continguts televisius. És una tasca que guanyarà importància amb els imminents canvis que hi haurà en la televisió que coneixem. L'entrada de la nova televisió digital farà que hi hagi una interacció molt més fluida entre l'espectador i la cadena, a més de grans quantitats de canals, cada un amb programes de tipus totalment diferents. Tot això farà que tenir mètodes de cerca basats en els continguts d'aquests programes sigui del tot imprescindible. Així doncs, el nostre projecte està basat plenament en poder extreure alguns d'aquests descriptors que faran possible la categorització dels diferents programes televisius.
Este es un proyecto que trata sobre la indexación automática de contenidos televisivos. Es una tarea que ganará terreno gracias a los inminentes cambios que sufrirá la televisión que conocemos. La llegada de la nueva televisión digital, hará que haya una interacción mucho más fluida entre el espectador i la cadena, además de gran cuantidades de canales, cada uno con programas de tipos completamente distintos. Todo esto hará que tener métodos de búsqueda basados en los contenidos de estos sea del todo imprescindible. Teniendo esto en cuenta, nuestro proyecto está basado en poder extraer algunos de estos descriptores que harán posible la categorización de los diferentes programas televisivos.
This is a project about automatic television content indexing. It is a task that will become very important due to the imminent changes expected in television as we know it. The arrival of the new digital television will bring about a higher interaction between spectators and TV channels, as well as a great quantity of new channels, and also revolutionary new sorts of TV programmes. All of this will make content based search engines absolutely necessary. Our project is entirely based in being able to extract some of these descriptors which will make an automatic categorization of different television programmes through artificial intelligence possible.
06-2007
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Programes de televisió -- Anàlisi de contingut
Indexació automàtica
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
95 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCHernandezPuigdellivol.pdf 5.673 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem