Diseño de un diplexor basado en resonadores BAW
Grau Novellas, Mercè
Paco Sánchez, Pedro Antonio de, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 59 p.
Resum: Este proyecto plantea el diseño de un diplexor basado en resonadores BAW, pensado para aplicaciones de comunicaciones móviles. Éste permite a los terminales seleccionar los canales de uplink y downlink en sistemas que utilicen duplexado por división en frecuencia. Se plantean tres alternativas de diseño a partir de filtros implementados con resonadores BAW en una topología en escalera. Éstas serán evaluadas y comparadas considerando las pérdidas de inserción, el rechazo fuera de banda y las dimensiones de la estructura obtenida.
Resum: Aquest projecte planteja el disseny d'un diplexor basat en ressonadors BAW, pensat per a aplicacions de comunicacions mòbils. Aquest permet als terminals sel·leccionar els canals d'uplink i downlink en sistemes que utilitzin duplexat per divisió en freqüència. Es plantegen tres alternatives de disseny a partir de filtres implementats amb ressonadors BAW en una topologia en escala. Aquestes seran avaluades i comparades considerant les pèrdues d'inserció, el rebuig fora de banda i les dimensions de l'estructura obtinguda.
Resum: This project deals with a BAW resonator based duplexer design for mobile communications services. This type of device is used by handsets to select between the uplink and downlink channels in frequency division multiplexing systems. Three design options are presented using BAW resonator ladder topology filters. These will be evaluated and compared considering the structure size, insertion losses and out of band rejection.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Telecomunicació
Document: Treball final de grau
Matèria: Filtres elèctrics ; Disseny i construcció



Projecte
59 p, 783.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir