Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/5333

Disseny de filtres passa banda en l'ordre dels GHz mitjançant acobladors ressonants
Vélez Rasero, Paris
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Garcia Garcia, Joan
L’objectiu d’aquest projecte es basa en l’obtenció de filtres passa banda mitjançant acobladors ressonants en l’ordre dels GHz, amb un ampla de banda fraccional del 30%. En un primer disseny es presentarà l’estudi del coeficient d’acoblament entre partícules ressonants i tot seguit s’introduirà una capacitat interdigital per a augmentar l’acoblament. Mitjançant el nou disseny es demostrarà que es pot arribar a resultats òptims tant en simulacions com a l’hora de fabricar el dispositiu.
El objetivo de este proyecto se basa en la obtención de filtros paso banda mediante acopladores resonantes en el orden de los GHz, con un ancho de banda del 30%. En un primer diseño se presentará el estudio del coeficiente de acoplamiento entre partículas resonantes y a continuación se introducirá capacidad interdigital para aumentar dicho coeficiente. Mediante el diseño de la nueva partícula se podrá llegar a resultados óptimos tanto en simulaciones como en la implementación física del dispositivo.
The aim of this project is based on the obtaining pasband filters by means of coupled resonators in the GHz order, with a 30% fractional bandwidth. The first design will present the study of the coefficient coupling resonators particles and later there will introduce an interdigital capacitor to increase this coefficient. By means of the design of the new particle it will be possible come to ideal results in simulations and in the physical device implementation both.
09-2007
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Filtres elèctrics -- Disseny i construcció
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
50 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFCVelez.pdf 682.2 KB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem