dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Francesch Vidal, Amadeu |
dc.contributor.author |
Guerrero Asorey, Lluís |
dc.contributor.author |
Álvarez del Castillo, Lorenzo |
dc.date.accessioned |
2008-03-27T11:17:05Z |
dc.date.available |
2008-03-27T11:17:05Z |
dc.date.created |
2007 |
dc.date.issued |
2008-02 |
dc.identifier.citation |
Francesch, A.; Guerrero, L.; Álvarez, L. "Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional". Selecciones Avícolas. Las Alternativas, núm 2 (feb 2008), p. 55-60 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/5258 |
dc.format.extent |
6 p. |
dc.format.extent |
1169787 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Pollastres -- Prat de Llobregat (Catalunya) |
dc.subject.other |
Carn de pollastre |
dc.subject.other |
Aliments -- Anàlisi sensorial |
dc.title |
Comparación organoléptica del pollo y capón del Prat con el pollo convencional |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |