Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/51240

Estudi del jardí romàntic del Palau Novella, Parc del Garraf
Nirvana (Grup de recerca); Alonso Rodríguez, Cristina; Hidalgo Muñoz, Eva; Picazo López, Andrea
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Boada, Martí, 1949-; Rieradevall, Joan; Garcia Solsona, Ester; Duch Cortinas, Jordi
Durant molts anys, els jardins del Palau Novella han patit una sèrie de canvis que han desembocat en el seu abandonament i degradació. La falta de gestió i manteniment ha comportat l’aparició de fitopatologies en una part important dels individus, així com la colonització d’espècies invasores, tant de flora com de faun,a o la degradació dels elements arquitectònics. D’altra banda, la seva importància com a connector o la presència d’arbres i comunitats d’especial interès, li atorguen a la zona un gran valor a nivell ecològic. Per tant, tant per a la seva protecció, com per a la millora de les condicions actuals de degradació, seran necessàries una sèrie de mesures correctores que ajudin a restaurar i conservar la zona, de manera que, l’objectiu principal d’aquest estudi, serà l’avaluació de tots els factors, tant positius com negatius, per tal de poder elaborar les mesures esmentades.
Durante muchos años, los jardines del Palau Novella han sufrido una serie de cambios que han provocado su abandono y degradación. La falta de gestión y mantenimiento ha comportado la aparición de fitopatologías en una parte importante de los individuos, así como la colonización de especies invasoras, tanto de flora como de fauna, o la degradación de los elementos arquitectónicos. Por otro lado, la importancia como conector o la presencia de árboles y comunidades de especial interés, le otorgan a la zona un gran valor a nivel ecológico. Por lo tanto, tanto para su protección, como para la mejora de las condiciones actuales de degradación, serán necesarias una serie de medidas correctoras que ayuden a restaurar y conservar la zona, de modo que, el objetivo principal de este estudio, será la evaluación de todos los factores, tanto positivos como negativos, por tal de poder elaborar dichas medidas.
For many years, the gardens of Palau Novella have suffered some changes that have led to its abandonment and its degradation. The lack of management and maintenance has led the development of plant diseases in a large proportion of individuals and the colonization of invasive species, both vegetation and animals, or the degradation of the architectural elements. On the other hand, their importance as a connector or the presence of trees and the special interest communities give to this area a valuable ecological level. Therefore, for your protection and for improving the current conditions of degradation, will require some remedial measures to help restore and preserve the area, so that the main objective of this study is the evaluation of all factors, both positive and negative, just to be able to develop such measures.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
02-2010
504 - Ciències del medi ambient
Jardins -- Conservació i restauració
Diversitat biològica -- Monestir Budista del Garraf
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_Nirvana_guia01.pdf 5.236 MB PDF Guia de camp, 1a part
PFC_Nirvana_guia02.pdf 5.736 MB PDF Guia de camp, 2a part
PFC_Nirvana_resum.pdf 470.3 KB PDF Resum del projecte
PFC_Nirvana.pdf 6.888 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem