Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4986

Polysemy and Olympic audiences: lessons for sport marketing
Chalip, Laurence Hilmond, 1951-
Centre d'Estudis Olímpics
Paper presented at the 2000 seminar of the International Chair in Olympism. Key topics of the seminar included references to the multiple narratives, embedded genres and layered symbols that are possible in an Olympic context.
Ponència presentada al seminari de la Càtedra Internacional d'Olimpisme l'any 2000. Els temes principals del seminari inclouen les referències a la multiplicitat de discursos, la fixació de gèneres i la superposició de símbols que són possibles en el context olímpic.
Ponencia presentada en el seminario de la Cátedra Internacional de Olimpismo en 2000. Los temas principales del seminario incluyen las referencias a la multiplicidad de discursos, fijación de géneros y superposición de símbolos que son posibles en el contexto Olímpico.
2000
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs Olímpics -- Aspectes econòmics
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
8 p.
Working Paper
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;97
         

Full text files in this document

Files Size Format
WP097_eng.pdf 37.02 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters