dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor |
Serra i Gironella, Joan |
dc.contributor.author |
Fundació Mas Badia |
dc.date.accessioned |
2008-01-29T09:51:51Z |
dc.date.available |
2008-01-29T09:51:51Z |
dc.date.created |
2007-10 |
dc.date.issued |
2008-01-29T09:51:51Z |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/4968 |
dc.format.extent |
2 p. |
dc.format.extent |
495448 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
cat |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Blat -- Varietats -- Experimentació |
dc.title |
Full Tècnic. Conreus Extensius. Comarques de Girona, núm. 9 (2007) |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |
Es presenta un resum dels resultats dels assaigs d’avaluació de varietats de blat tou obtinguts en el marc de
la Xarxa d’Experimentació de Varietats de l’IRTA. |