La vigència dels valors olímpics en el discurs periodístic : anàlisi del tractament informatiu dels Jocs Olímpics d'Atlanta a "El Periódico de Catalunya"
Sánchez León, Miguel Ángel
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Centre d'Estudis Olímpics, UAB 1997
Descripció: 30 p.
Resum: Document publicat com a part de la col·lecció Working Papers, que es va presentar a l'Assignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània", durant el curs 1996/1997. Amb aquesta recerca l'autor pretén descobrir el sistema de valors que es difon a la premsa, concretament a El Periódico de Catalunya, per analitzar el grau en què els mitjans de comunicació propicien o neguen els valors olímpics que indica el mateix Comitè Olímpic Internacional (COI) en la seva Carta Olímpica.
Resum: Documento publicado como parte de la colección Working Papers, que se presentó en la Asignatura Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània", durante el curs 1996/1997. Con esta investigación el autor pretende descubrir el sistema de valores que se difunde en la prensa, concretamente en El Periódico de Catalunya, para analizar el grado en que los medios de comunicación propician o niegan los valores olímpicos que indica el mismo Comitè Olímpic Internacional (COI) en su Carta Olímpica.
Resum: Document published as part of the collection Working Papers, that was presented to the Campus Subject de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Esport, Olimpisme i Cultura Contemporània", during the 1996/97 academic year. With this research the author tries to discover the system of values that is spread in the press, in particular in the El Periódico de Catalunya, in order to analyze the degree in which the mass media favor or deny the Olympic values that the International Olympic Committee indicates in its Olympic Letter.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Centre d'Estudis Olímpics. Olimpisme i Esport: working papers del CEO-UAB
Col·lecció: Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB ; 69
Document: Working paper
Matèria: Jocs olímpics ; Aspectes ètics i morals



30 p, 107.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2009-07-13, darrera modificació el 2022-07-17



   Favorit i Compartir