Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/48159

La externalización de los servicios en los países del sur de Europa
Sánchez Martínez, Kennet
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials; Porta Jacques, Fernando
Aquest treball parla de l’externalització de serveis. Hi ha una primera part mes bibliogràfica on tractarem d’explicar l’historia del outsourcing, el procés d’externalització, els avantatges e inconvenients, i tot tipus de conceptes per entendre millor tot el treball. Després hi ha una segona part d’investigació, on expliquem com ha evolucionat l’externalització del serveis en el temps, que països son els que mes externalitzen els seus serveis i quin tipus de serveis externalitzen aquets països. Els principals països a estudi son: Espanya, Grècia, Itàlia, Portugal i França. Hem decidit agafar aquets països ja que tot plegats son a la zona sud de Europa y presenten característiques semblants.
2010-04-21
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses
Contractació externa
Subcontractació deslocalitzada
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
58 p.
Bachelor Thesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TFC-SANCHEZMARTINEZ-2010.pdf 850.4 KB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters