Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/48089

Automatic DVB signal analyser
González Luque, Rosa Ma.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; César Galobardes, Eduardo
El problema de controlar les emissions de televisió digital a tota Europa pel desenvolupament de receptors robustos i fiables és cada vegada més significant, per això, sorgeix la necessitat d’automatitzar el procés d’anàlisi i control d’aquests senyals. Aquest projecte presenta el desenvolupament software d’una aplicació que vol solucionar una part d’aquest problema. L’aplicació s’encarrega d’analitzar, gestionar i capturar senyals de televisió digital. Aquest document fa una introducció a la matèria central que és la televisió digital i la informació que porten els senyals de televisió, concretament, la que es refereix a l’estàndard "Digital Video Broadcasting". A continuació d’aquesta part, l’escrit es concentra en l’explicació i descripció de les funcionalitats que necessita cobrir l'aplicació, així com introduir i explicar cada etapa d’un procés de desenvolupament software. Finalment, es resumeixen els avantatges de la creació d’aquest programa per l’automatització de l’anàlisi de senyal digital partint d’una optimització de recursos.
El problema de controlar las emisiones de televisión digital de toda Europa para el desarrollo de receptores robustos y fiables es cada vez más notable, por ello, surge la necesidad de automatizar el proceso de análisis y control de estas señales. Este proyecto presenta el desarrollo software de una aplicación que pretende solucionar parte del problema. La aplicación se encarga de analizar, gestionar y capturar señales de televisión digital. Este documento hace una introducción en la materia central que es la televisión digital y la información que transportan las señales de televisión, concretamente, la que se refiere al estándar "Digital Video Broadcasting". A continuación de esta parte, el escrito se centra en la explicación y descripción de las funcionalidades que necesita cubrir la aplicación, así como introducir y explicar cada etapa de un proceso de desarrollo de software. Finalmente, se resumen las ventajas de la creación de este programa para la automatización del análisis de señal digital a partir de una optimización de recursos.
The problem of controlling all European digital television broadcastings for sturdy and reliable receivers’ development is every time more remarkably, for this reason, the necessity of analysis and control process automation of these signals appears. This project presents the software development of an application that tries to solve part of the problem. The application is in charge of analyse, manage and record digital television signals. This essay introduces the main subject that it is digital television and the information that television signals carries, specifically, the information related to the standard "Digital Video Broadcasting". Following this section, the document focuses in the explanation and description of application scope functionalities, and also wants to introduce and explain each stage of a software development process. Finally, the advantages of program creation for the automation of digital signal analysis from an optimization of resources are summarised.
09-2009
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Tractament del senyal -- Tècniques digitals
Televisió digital -- Receptors i recepció
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_RosaMariaGonzalezLuque.pdf 2.069 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem