dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Garriga Turón, Margarita |
dc.contributor.author |
Fadda, Silvina |
dc.contributor.author |
Aymerich Calvet, Mª Teresa |
dc.date.accessioned |
2007-11-22T09:34:55Z |
dc.date.available |
2007-11-22T09:34:55Z |
dc.date.created |
2006 |
dc.date.issued |
2006 |
dc.identifier.citation |
Garriga, M.; Fadda, S.; Aymerich, M.T. "Perfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curados". EUROCARNE, núm. 149 (2006), p. 1-6 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/4779 |
dc.format.extent |
6 p. |
dc.format.extent |
187222 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Embotits -- Microbiologia |
dc.subject.other |
Embotits -- Elaboració |
dc.subject.other |
Embotits -- Indústria i comerç |
dc.subject.other |
Embotits -- Catalunya |
dc.title |
Perfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curados |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |
Las autoras de este artículo han elaborado un trabajo para caracterizar la microbiota tecnológica,
deteriorante y patógena en el equipamiento principal de las fábricas de embutidos tradicionales
representativas del sector cárnico en Cataluña. |