Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4779

Perfil de la microbiota en equipamiento de empresas tradicionales de embutidos crudo-curados
Garriga Turón, Margarita; Fadda, Silvina; Aymerich Calvet, Mª Teresa
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2006
Embotits -- Microbiologia
Embotits -- Elaboració
Embotits -- Indústria i comerç
Embotits -- Catalunya
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
6 p.
Article
         

Full text files in this document

Files Size Format
12_perfil_de_microbiot.pdf 187.2 KB PDF

Show full item record

Related documents

 

Coordination

 

Supporters