Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4734

Mejora de la calidad del aceite de oliva en el sur de Cataluña. Incidencia de las técnicas de cultivo y de la tecnoloía de elaboración
Romero Aroca, Agustí
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Espanya Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología
2007-11-19
Oli d'oliva -- Catalunya
Oli d'oliva -- Qualitat
Oli d'oliva -- Elaboració
Oli d'oliva -- Conreu
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
11 p.
Report
         

Full text files in this document

Files Size Format
Informe final m ... ad del aceite de oliva.pdf 170.8 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Tous Martí, Joan; Romero Aroca, Agustí; Hermoso León, Juan Francisco; Ninot, Antònia; Plana Baliarda, Joan; Batlle Caravaca, Ignasi
Diarte, Clara; Romero Aroca, Agustí; Romero Fabregat, Mª Paz; Graell i Sarle, Jordi; Lara Ayala, Isabel
Diarte, Clara; Lai, Po-Han; Huang, Hua; Romero Aroca, Agustí; Casero Mazo, Tomás; Gatius Cortiella, Ferran; Graell i Sarle, Jordi; Medina Piles, Vicente; East, Andrew; Riederer, Markus; Lara Ayala, Isabel
Diarte, Clara; Iglesias, Anna; Romero Aroca, Agustí; Casero Mazo, Tomás; Ninot, Antònia; Gatius Cortiella, Ferran; Graell i Sarle, Jordi; Lara Ayala, Isabel
 

Coordination

 

Supporters