Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/4726

Bases boquímicas de resistencia a Penicillium expansum en manzana "golden delicious"
Larrigaudiere, Christian
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya). Subdirección General de Prospectiva y Coordinación de Programas
19-11-2007
Pomes -- Microbiologia
Pomes -- Control biològic
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
16 p.
Informe
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Bases_bioquimicas_de_resistencia_a_penicillium.pdf 79.09 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem