Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4706

Efecto del aturdimiento sobre la calidad de la canal y de la carne en corderos
Rodríguez Rodríguez, Pedro; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Manteca Vilanova, Xavier; Dalmau Bueno, Antoni; Velarde Calvo, Antonio
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2006
Benestar animal
Carn d'oví -- Anàlisi
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
9 p.
Article
         

Full text files in this document

Files Size Format
Efecto del atur ... n corderos _EUROCARNE_.pdf 409.5 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Dalmau Bueno, Antoni; Rodríguez Rodríguez, Pedro; Velarde Calvo, Antonio
Panella Riera, Núria; Velarde Calvo, Antonio; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Soler Soler, Joaquim; Tibau i Font, Joan; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Gil Farré, Marta
Chapinal, N.; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Manteca Vilanova, Xavier; Ruiz de la Torre Casañas, José Luis; Velarde Calvo, Antonio
Chapinal i Gómez, Núria; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Manteca Vilanova, Xavier; Ruiz de la Torre Casañas, José Luis; Velarde Calvo, Antonio
Chapinal, N.; Dalmau Bueno, Antoni; Fàbrega Romans, Emma; Manteca Vilanova, Xavier; Ruiz de la Torre Casañas, José Luis; Velarde Calvo, Antonio
 

Coordination

 

Supporters