Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/46801

Diseño de antenas UHF para aplicaciones RFID
Hernández Ripoll, José Vicente
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Parrón Granados, Josep
Aquest projecte es basa en l'estudi, disseny i avaluació d'antenes per a aplicacions RFID a la banda UHF. Les etiquetes RFID estan compostes per un xip i una antena que han de presentar una bona adaptació per a aconseguir màxima transferència de potència. Els dos objectius principals en els diferents fases de disseny de cada antena han estat optimitzar les seves dimensions, i incrementar l'ample de banda.
Este proyecto se basa en el estudio, diseño y evaluación de antenas para aplicaciones RFID en la banda de UHF. Las etiquetas RFID están compuestas por un chip y una antena que deben presentar una buena adaptación para conseguir máxima transferencia de potencia. Los dos objetivos principales en las diferentes fases de diseño de cada antena han sido optimizar sus dimensiones e incrementar el ancho de banda.
This project is based on the study, design and evaluation of antennas for RFID applications in the UHF band. RFID tags generally have a tag antenna and an integrated circuit. The tags must have a good impedance matching to achieve maximum power transfer between the tag IC and antenna. The two main goals at different stages of the design of each antenna are to reduce the size of the antenna and increase bandwidth.
09-2009
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Antenes (Electrònica) -- Disseny i construcció
Sistemes d'identificació per radiofreqüència
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_JoseVicenteHernandezRipoll.pdf 7.132 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem