Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/4674

Influencia del metabolismo lipídico en la calidad de la carne porcina y embutidos crudos-curados
Díaz López, Isabel
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Espanya Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología
2007-11-12
Pernil -- Anàlisi
Lípids -- Anàlisi
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
15 p.
Report
         

Full text files in this document

Files Size Format
Informe final i ... l metabolismo lipídico.pdf 135.7 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

García Regueiro, José Antonio; Sárraga Escolano, Mª Carmen; Hortós i Bahí, Maria; Díaz López, Isabel; Valero Pamplona, Ángel; Rius, M. A.
Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
Font i Furnols, Maria; García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel; Hortós i Bahí, Maria; Velarde Calvo, Antonio; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Gispert Martinell, Marina
García Regueiro, José Antonio; Díaz López, Isabel
Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
 

Coordination

 

Supporters