dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor |
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya) |
dc.contributor.author |
Aramburu de Vega, José Mª |
dc.date.accessioned |
2007-11-09T07:56:09Z |
dc.date.available |
2007-11-09T07:56:09Z |
dc.date.created |
2001 |
dc.date.issued |
2007-11-09T07:56:09Z |
dc.identifier.other |
SC97-105 C5-5 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/4657 |
dc.format.extent |
23 p. |
dc.format.extent |
155710 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Tomàquets -- Conreu |
dc.subject.other |
Pebrots -- Conreu |
dc.title |
El bronceado del tomate(TSWV, Tomato spotted wilt virus) en cultivo de tomate y pimiento |
dc.title.alternative |
Programa sectorial de I+D agrario y alimentario del MAPA |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/report |