dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Esteve Garcia, Enric |
dc.contributor.author |
García Regueiro, José Antonio |
dc.date.accessioned |
2007-10-26T12:16:37Z |
dc.date.available |
2007-10-26T12:16:37Z |
dc.date.created |
2005 |
dc.date.issued |
2005-05-23 |
dc.identifier.citation |
Esteve-Garcia, E.; García Regueiro, J.A. "Egg quality: chemical residues in respect to food safety". En: XIth European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products. Doorwerth, The Netherlands, 23-26 May, 2005, p. 154-163 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/4544 |
dc.format.extent |
26 p. |
dc.format.extent |
322048 bytes |
dc.format.mimetype |
application/vnd.ms-powerpoint |
dc.language.iso |
eng |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Ous -- Indústria i comerç -- Control de qualitat |
dc.subject.other |
Ous -- Qualitat -- Congressos |
dc.subject.other |
Seguretat alimentària |
dc.title |
Egg quality: chemical residues in respect to food safety |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/workingPaper |