Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/4519

Estudio comparativo de los modelos de organización de las últimas seis sedes olímpicas
Colomé, Gabriel
Centre d'Estudis Olímpics
Transcripción de la intervención del Sr. Gabriel Colomé en el Curso Universitario sobre Olimpismo que organizó el Centre d'Estudis Olí­mpics (CEO-UAB) en febrero de 1992. El autor con este texto se propone dos objetivos principales: por un lado, analizar la influencia del entorno sociopolítico sobre la estructura organizativa del Comité Organizador de los Juegos; por otro lado, ver como afecta el tipo de financiación en la estructura y la infraestructura de los mismos Juegos, y qué diferencias hay entre los Juegos de 1972 y los siguientes hasta llegar a Barcelona.
Transcripció de la intervenció del Sr. Gabriel Colomé en el Curs Universitari sobre Olimpisme que va organitzar el Centre d'Estudis Olí­mpics (CEO-UAB) el febrer de 1992. L'autor amb aquest text es proposa dos objectius principals: d'una banda, analitzar la influència de l'entorn sociopolí­tic sobre l'estructura organitzativa del Comitè Organitzador dels Jocs; de l'altra, veure com afecta el tipus de finançament en l'estructura i la infrastructura dels mateixos Jocs, i quines diferències hi ha entre els Jocs de 1972 i els següents fins a arribar a Barcelona.
02-1992
79 - Diversions. Espectacles. Cinema. Teatre. Dansa. Jocs. Esports
Jocs olí­mpics -- Història -- 1972-1992
Jocs olímpics -- Ritus i cerimònies
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el centre i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
17 p.
Document de treball
Centre d'Estudis Olímpics, UAB
Olimpisme i esport: working papers del CEO-UAB;4
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
WP004_spa.pdf 85.51 KB PDF

Mostra el registre complet del document