Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/43845

Generador de compiladores basado en analizadores ascendentes
Felip Molina, Laia
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sánchez Pujadas, Francisco Javier
El objetivo fundamental de este proyecto consiste en crear un generador de compilador, basado en analizadores ascendentes. Como base para hacer este analizador se usará el lenguaje Cosel y el módulo Com, que es un generador de compiladores basado en analizadores descendentes y que actualmente se está utilizando en las prácticas de la asignatura de Compiladores I. El nuevo generador, que tiene como entrada una gramática, ha de comprobar si es una gramática ascendente LALR (1) y analizar una cadena de entrada de símbolos usando dicha gramática.
L’objectiu fonamental d’aquest projecte consisteix en crear un generador de compilador, basat en analitzadors ascendents. Com a base per fer aquest analitzador s’utilitzarà el llenguatge Cosel i el mòdul Com, que és un generador de compiladors basat en analitzadors descendents i que, actualment, s’està utilitzant a les pràctiques de l’assignatura de Compiladors I. El nou generador, que té com entrada una gramàtica, ha de comprovar si és una gramàtica ascendent LALR (1) i analitzar una cadena d’entrada de símbols utilitzant aquesta gramàtica.
The main objective of this project consists of creating a compiler generator based on ascending analyzers. To make this parser, we will use the Cosel language and Com module. This module is a compiler generator based on descending analyzers and is being used in the practice of Compilers I. The new generator, which takes as input a grammar, it has to check if it is a LALR(1) ascending grammar and analyze an input string of symbols using the grammar.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2009-09
004 - Informàtica
Compiladors (Programes d'ordinador)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_LaiaFelipMolina.pdf 2.356 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters