Gestió de la implantació d'un ERP en una empresa farmacèutica
Aniento Ponsarnau, Albert
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 83 p.
Resum: En aquest projecte s'exposa un canvi de sistema de gestió en diferents departaments d'una empresa. Aquest canvi es concreta en una implantació d'un ERP, que és un sistema integrat que posseeix una base de dades centralitzada i evita les duplicitats i incongruències d'informació. El present document està organitzat en tres gran grups: el primer explica com gestionar un canvi de la filosofia de treball en companyies; el segon tracta sobre l'estudi de l'ERP i la seva aplicació pràctica; i per últim, els problemes que apareixen per culpa de la resistència al canvi per part dels usuaris finals.
Resum: En este proyecto se expone un cambio de sistema de gestión en diferentes departamentos de una empresa. Este cambio es concretado en una implantación de un ERP, que es un sistema integrado que posee una base de datos centralizada y evita las duplicidades e incongruencias de información. El presente documento está organizado en tres grandes grupos: el primero explica cómo gestionar un cambio de la filosofía de trabajo en compañías; el segundo trata sobre el estudio del ERP y su aplicación práctica; y por último, los problemas que aparecen por culpa de la resistencia al cambio por parte de los usuarios finales.
Resum: In this project it is shown a change in the management system in several enterprise departments. This change is specific about an ERP building that is an integrated system with a central database. It both avoids the duplicities and incongruities of the information. This current document is organized in three big groups: the first one tells how to manage a change in the work philosophy of companies; the second one deals with an ERP study and its practice application; and the last one tells about the problems that appear because of the reluctance of final users to change it.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Indústria farmacèutica ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Recursos informatius



83 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir