dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Font i Furnols, Maria |
dc.contributor.author |
García Regueiro, José Antonio |
dc.contributor.author |
Díaz López, Isabel |
dc.contributor.author |
Hortós i Bahí, Maria |
dc.contributor.author |
Velarde Calvo, Antonio |
dc.contributor.author |
Oliver i Pratsevall, Maria Angels |
dc.contributor.author |
Gispert Martinell, Marina |
dc.date.accessioned |
2010-01-29T15:29:33Z |
dc.date.available |
2010-01-29T15:29:33Z |
dc.date.created |
2009 |
dc.date.issued |
2009-11 |
dc.identifier.citation |
Font i Furnols, M., et al. (2009). Efecto de la inmunocastración de cerdos en las características de calidad de canal y carne, los niveles de androstenona y escatol y la composición en ácidos grasos. Eurocarne 181:60-68 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/43636 |
dc.format.extent |
14 p. |
dc.format.extent |
120032 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.publisher |
Estrategias Alimentarias |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Porcs -- Cria i desenvolupament |
dc.subject.other |
Carn de porc -- Qualitat |
dc.title |
Efecto de la inmunocastración de cerdos en las características de calidad de canal y carne, los niveles de androstenona y escatol y la composición en ácidos grasos |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |