Desenvolupament d'una plataforma web per a integrar serveis de neuroimatge al PIC (Port d'Informació Científica)
Delgado Mengual, Jordi
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 61 p.
Resum: El projecte ha consistit en el disseny i implementació d'una arquitectura/plataforma d'integració dels serveis d'emmagatzemament i postprocessament d'imatge mèdica que oferix el grup així com la visualització, anonimització, transferència d'arxius. . . basat en una interfície web com a frontend de la plataforma. Els servis que requereixen interacció gràfica han estat implementats mitjançant tècniques d'exportació d'escriptori remotament a la web i altres s'han implementat per tal que funcionin amb el cluster de màquines del que disposa el PIC.
Resum: El proyecto ha consistido en el diseño e implementación de una arquitectura/plataforma de integración de los servicios de almacenaje i postprocesamiento de imagen médica, así como la visualización, anonimización, transferencia de ficheros. . . basado en una interfície web como frontend de la plataforma. Los servicios que requieren interacción gráfica han sido implementados con tecnicas de exportación remota de escritorio a la web y otros se han implementado para que funcionen en el cluster de máquinas del que dispone el PIC.
Resum: The aim of the project was to design and implemen an architecture/platform to integrate all the services related to the storage and postprocessing of medical images that the group offers as well as others services like visualization, anonimization, transfer files. . . , based on a web application as a frontend. The services requesting grphical interaction have been implemented using desktop exportation techniques embedded in the web and others have been implemented to be run in th cluster of PIC.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Imatges mèdiques ; Processament ; Tècniques digitals ; Informació ; Sistemes d'emmagatzematge i recuperació ; Pàgines web ; Desenvolupament



61 p, 1.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir