Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/43225

Anàlisi, disseny i implementació d'una eina de simulació per a l'estudi de la interoperabilitat mitjançant conversió d'atributs en entorns multi-domini
Llorente Palacio, Francisco Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Martínez García, Carles
El present projecte part d’un estudi sobre el tractament de situacions d’emergència, on es considera que una infraestructura de comunicació, sobre aquest tipus d’escenaris, ha d’implementar la interoperabilitat i el control d’accés, entre els diferents elements que hi participen, utilitzant la conversió d’atributs. Per tal de materialitzar aquest estudi s’ha realitzat un anàlisi de les necessitats de l’aplicació i un disseny detallat dels mòduls que el formen. S’ha implementat d’aquesta manera una eina de simulació per entorns multi-domini. Finalment s’han realitzat un conjunt de proves per comprovar la seva fiabilitat respecte l’estudi original.
El presente proyecto parte de un estudio sobre el tratamiento de situaciones de emergencia, donde se considera que una infraestructura de comunicación, sobre este tipo de escenarios, tiene que implementar la interoperabilidad y el control de acceso, entre los diferentes elementos que participan, utilizando la conversión de atributos. Con tal de materializar este estudio se ha realizado un análisis de las necesidades de la aplicación y un diseño detallado de los módulos que lo forman. Se ha implementado de esta manera una herramienta de simulación para entornos multi-dominio. Finalmente se han realizado un conjunto de pruebas para comprobar su fiabilidad respecto al estudio original.
The present project departs from a study on the treatment of emergency situations, where it says that an infrastructure of communication, on this type of scenes, has to implement the interoperability and the control of access, between the different elements that take part on it, using the conversion of attributes. So to materialize this study there has been realized an analysis of the needs of the application and a detailed design of the modules that they form it. A tool of simulation for environments multi-domain has been implemented. Finally a set of tests have been realized to verify his reliability with regard to the original study.
06-2009
004 - Informàtica
Interoperabilitat en xarxes d'ordinadors
Ordinadors, Xarxes d' -- Mesures de seguretat
Simulació per ordinador
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_FJavierLlorentePalacio.pdf 940.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem