Plataforma telemàtica de serveis administratius de l'Ajuntament de Ripollet
Buiza Grillo, Antonio
Borrell i Viader, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Quesada Puertas, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 138 p.
Resum: PTSA és el projecte resultat del desenvolupament de la Plataforma Telemàtica de Serveis Administratius proposada com a iniciativa per l'Ajuntament de Ripollet. Amb l'objectiu de promoure la utilització dels canals de comunicació segurs entre el ciutadà i l'Administració, aporta els serveis d'acreditació, registre i consulta. Integrada amb el portal ripollet. cat, implementa les tecnologies per al tractament de l'acreditació d'usuaris mitjançant certificació digital i la generació dinàmica de documents signats electrònicament. Dins el marc d'execució de la llei 11/2007 d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, és un gran primer pas en el llarg camí amb destinació a una Administració electrònica completa i de qualitat.
Resum: PTSA es el proyecto resultado del desarrollo de la Plataforma Telemática de Servicios Administrativos propuesta como iniciativa por el Ayuntamiento de Ripollet. Con el objetivo de promover el uso de los canales de comunicación seguros entre el ciudadano y la Administración, aporta los servicios de acreditación, registro y consulta. Integrada con el portal ripollet. cat, implementa las tecnologías para el tratamiento de la acreditación de usuarios mediante certificación digital y la generación dinámica de documentos firmados electrónicamente. En el ámbito de ejecución de la ley 11/2007 de acceso electrónico de los ciudadanos a los servicios públicos, se trata de un primer gran paso en el largo camino con destino a una Administración electrónica completa y de calidad.
Resum: PTSA is the project obtained as a result of the ICT Platform Development of the Administrative Services as an initiative of Ripollet City Council. This project emerged in order to encourage the use of reliable communication channels between the citizen and the Civil Service. Moreover, it contributes the registering, accreditation and consulting process. Integrated into ripollet. cat web site, it implements technologies for the user accreditation treatment through digital certification and dynamic generation of electronic signed documents. In the implementation field of 11/2007 law about the citizens' electronic access to Public Services, it is a big first step forward in the long way to a complete and quality electronic Administration.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Administració municipal ; Processament de dades ; Transmissió digital de dades ; Serveis d'informació a la comunitat



Presentació
27 p, 165.2 KB

Projecte
138 p, 4.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir