Codis no lineals en MAGMA : construcció de codis perfectes
Vidal Marín, Laura
Villanueva, M., (Mercè) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2009
Descripció: 82 p.
Resum: La finalitat d'aquest projecte és aconseguir construir codis binaris perfectes no lineals de manera eficient. Per a fer-ho, hem desenvolupat un paquet de software per a l'intèrpret MAGMA que conté funcions per a la construcció de codis perfectes, càlcul d'invariants de codis i altres funcions complementàries per a fer càlculs sobre les paraules d'un codi.
Resum: La finalidad de este proyecto es conseguir construir códigos binarios perfectos no lineales de forma eficiente. A tal efecto, hemos desarrollado un paquete de software para el intérprete MAGMA que contiene funciones para la construcción de códigos perfectos, cálculo de invariantes de códigos y otras funciones complementarias para realizar cálculos sobre las palabras de un código.
Resum: The purpose of this project is to be able to construct nonlinear binary perfect codes in an efficient way. In order to do so, a software package for the interpreter MAGMA has been developed. This package contains functions to construct perfect codes, compute some invariants of these codes and other additional functions to perform operations on codewords.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistema binari (Matemàtica) ; Informàtica ; Codificació, Teoria de la



82 p, 608.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2023-01-11



   Favorit i Compartir