Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/42987

Implantació d'un ERP a un hospital públic
Llopart Carbó, Arnau
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Aquest projecte tracta de la implantació del mòdul de Gestió dels Recursos Humans de la tecnologia SAP. En concret s’estudia la versió relativa al Sector Públic que aquest Software ofereix. Per tal de realitzar el Projecte ens fixem en un ens públic determinat com és un Hospital tenint en compte totes les peculiaritats que aquests organismes presenten. Part essencial del Projecte es dedica a la gestió del correcte pagament de la Nòmina i la representació de l’Estructura Organitzativa. Es cobreixen també tots els aspectes que les legislacions vigents imposen en aquests àmbits.
Este Proyecto trata sobre la implantación del módulo de Gestión de los Recursos Humanos de la tecnología SAP. En concreto se estudia la versión relativa al Sector Público que este Software ofrece. Para la realización del Proyecto nos centramos en un ente público determinado como es un Hospital, donde tenemos en cuenta todas las peculiaridades que estos organismos presentan. Parte esencial del Proyecto versa sobre el correcto abono de la Nómina y la representación de la Estructura Organizativa. Cubriéndose también todos los aspectos que marca la legislación vigente en este ámbito.
This Project treats on the implantation of the module Management of the Human Resources that uses SAP technology. In concrete it studies the relative version to the Public Sector that this Software offers. For the realization of the Project, we focus in a public organism as it is a Hospital, where have in account all the specialties that these organisms present. Essential part of the Project covers the correct Payroll and the representation of the Organizational Structure. Covering also all the appearances that scores the valid legislation in this field.
06-2009
004 - Informàtica
Hospitals -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació per a la gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
PFC_ArnauLlopartCarbo.pdf 777.4 KB PDF

Mostra el registre complet del document