Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/42924

Estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil
Aguilar Sánchez, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Hoy en día los sistemas ERP's son muy importantes para el aumento de la productividad, control y eficacia de las empresas. Con este estudio se ve la importancia de estos sistemas y cómo cubren las necesidades de una empresa textil que hemos analizado. Para lograrlo, en este estudio se ve la importancia de los sistemas ERP's y su historia, para una mejor compresión; se exponen las características de la empresa, para una visión clara de su funcionamiento y se observa con más detalle los diferentes sistemas ERP's elegidos, sectoriales o no, para elegir cual de ellos es el que mejor se adaptaría a la empresa según unos criterios fijados.
Avui dia els sistemes ERP's són molt importants per a l'augment de la productivitat, control i eficàcia de les empreses. Amb aquest estudi es veu la importància d'aquests sistemes i com cobreixen les necessitats d'una empresa tèxtil que hem analitzat. Per aconseguir-ho, en aquest estudi es veu la importància dels sistemes ERP's i la seva història, per a una millor comprensió; s'exposen les característiques de la empresa, per a una visió clara del seu funcionament i es veu amb més detall els diferents sistemes ERP's escollits, sectorials o no, per a escollir qual d'ells és el que millor s'adaptaria a l'empresa segons uns criteris fixats.
Nowadays the ERP systems are very important for increasing the productivity, control and efficiency of the company. With this study we see the importance of this and how it meets the needs of the textile company that we have analyzed. To achieve, in this study we see the importance of the ERP systems and its history, for a better understanding; we expose the company characteristics, for a clear view of its operation; and look deep into details of different ERP's elected, industry-specific solutions or not, to choose which one is best suited to the company according to the established criteria.
2009-06
004 - Informàtica
Indústria tèxtil -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació per a la gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_AntonioAguilarSanchez.pdf 1.227 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters