Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/42133

Estudi de noves tècniques per a l'eradicació de l'Arundo donax
Mota i Freixas, Elisabet
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Rodà, F. (Ferran), 1953-; Sorolla, Albert;
El present estudi proposa millores en les tècniques d’eradicació de l’Arundo donax utilitzades actualment. Per tal de realitzar-lo s’ha fet un extens recull bibliogràfic i d’experiències en l’eradicació de la canya avaluant els impactes al medi que exerceix cada una d’elles i estudiant-ne la viabilitat o no. Es tracta d’una petita experiència que serveix per sumar esforços en el complicat repte de l’eradicació de la canya als llocs on ha estat introduïda.
El presente estudio propone mejoras en las técnicas de erradicación del Arundo donax utilizadas actualmente. Con el fin de llevarlo a cabo se ha realizado una extensa recopilación bibliográfica y de experiencias en la erradicación de la caña evaluando los impactos en el medio que ejerce y estudiando su viabilidad. Se trata de una pequeña experiencia que sirve para sumar esfuerzos en el complicado reto de erradicar la caña en los lugares donde ha sido introducida.
This study proposes to extend knowledge related to the eradication skills of the Arundo donax used nowadays. In order to take it to the end, an extensive bibliographical summary has been done. In addition, it has recollected information about experiences in the eradication of the Giant reed and its impacts at the environment. It is a little experience that serves to add efforts in the complicated challenge of eradicating the cane in the places where it has been introduced.
09-2009
504 - Ciències del medi ambient
Bambú
Plantes -- Invasions
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_ElisabetMotaFreixas_resum.pdf 111.3 KB PDF Resum del projecte
PFC_ElisabetMotaFreixas.pdf 9.723 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem