To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/7663
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Febrer Torrens, Roser |
dc.coverage.spatial | east=1.462614131105056; north=42.358308113234095; name=25700 La Seu d'Urgell, Lleida, Espanya |
dc.date | 2009-07-14 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/7663 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet |
dc.subject | Cheese |
dc.subject | Quality control |
dc.subject | Formatge |
dc.subject | Legislació |
dc.subject | Artesania |
dc.subject | Qualitat |
dc.subject | Higiènicosanitari |
dc.subject | Formatge -- Normes |
dc.subject | Formatge-Control de qualitat |
dc.title | Normatives dels formatges artesans i proposta de reglament de la fira de formatges artesans del Pirineu |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |