dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Arnau i Arboix, Jacint |
dc.contributor.author |
Hugas, M. |
dc.contributor.author |
Monfort, J. M. |
dc.date.accessioned |
2009-10-01T14:01:09Z |
dc.date.available |
2009-10-01T14:01:09Z |
dc.date.created |
1987 |
dc.date.issued |
1987 |
dc.identifier.citation |
Arnau, J., et al. (1987) El jamón curado: aspectos técnicos. Barcelona: IRTA, 1987 |
dc.identifier.isbn |
84-404-1575-3 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/41236 |
dc.format.extent |
13637130 bytes |
dc.format.extent |
2700746 bytes |
dc.format.extent |
5233807 bytes |
dc.format.extent |
3930900 bytes |
dc.format.extent |
14476442 bytes |
dc.format.extent |
15757499 bytes |
dc.format.extent |
8615781 bytes |
dc.format.extent |
352 p. |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.publisher |
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Pernil |
dc.title |
El jamón curado: aspectos técnicos |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/book |