Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/39525

Aspectos organizacionales y de cooperación en I+D como criterios de clasificación. El caso de la industria alimentaria en la Comunidad Valenciana
Sierra Pereiro, Miguel; Albors Garrigós, José; Ruiz Molina, María Eugenia
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2008
Indústria agroalimentària -- País Valencià
Anàlisi de conglomerats
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
18 p.
Artículo
1135-2523
AEDEM
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
sierra.pdf 240.7 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem